Snoezeltheaters

Dit jaar heeft de stichting een kleinere theatertour geregeld om 2 dagverblijven aan te doen. De medewerking wordt verleend door Dot en Droomlicht snoezeltheatervoorstellingen. De 2 dagverblijven waar 4 voorstellingen worden gespeeld per dagverblijf, zijn het Willemijntje en de Pompon. We gaan proberen zo snel mogelijk nog meer dagverblijven te voorzien van voorstellingen door deze theaters.

Maar door de reorganisatie van diverse locaties waar leeftijdscategorieën door elkaar gaan lopen, zijn wij als stichting genoodzaakt om onze statuten na te zien hoe we hiermee om gaan. De grote bezuinigingen hebben ook voor onze stichting consequenties. Doordat de leeftijdscategorieën waar de stichting zich voor inzet worden verdeeld over verschillende locaties zullen nu Snoezeltheater langs gaan bij locaties waar bijvoorbeeld naast kinderen, ook ouderen die niet binnen onze leeftijdscategorie vallen aanwezig zijn.

 

We gaan ook te maken krijgen met extra vervoerkosten etc. Daarom blijft u steun als donateur of Sponsor van nog groter belang voor deze doelgroep. Door deze extra kosten wordt het lastiger om een aantal activiteiten te blijven organiseren moeilijker, maar we willen ons graag met uw steun blijven inzetten voor deze doelgroep. Daarom willen wij u, namens “onze” kinderen bedanken en u als donateur binnenkort een uitnodiging sturen voor de skidag van 18 april 2014. Deze dag kunt u met eigen ogen ervaren wat een plezier deze kinderen beleven van zo’n dag en waar uw geld aan besteed word.

 

We hopen op een grote aanwezigheid, dus zet de datum 18 april in uw agenda en houd deze dag vrij!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Stichting Het Raakt U

Koos Veraartstraat 10

4652 AT Steenbergen (nb)

E-mail: info@hetraaktu.nl

Gun jij kinderen met een beperking ook een beter leven? Deel ons dan!