Het succes van de 6e Skidag

Het Bestuur van Stichting Het raakt u wil iedereen bedanken die heeft meegewerkt en heeft meegedaan aan de skidag. De 6e skidag is voor ons weer een succes geweest. De positieve geluiden van de dagverblijven Pompon, Willemijntje, Palet, Plataan en Pertoetie hebben ons nieuwe energie gegeven en het bewijs geleverd dat wij op de goede weg zijn. De 80 aanwezige kinderen hebben weer optimaal genoten van de medewerking van de skivereniging VGW uit Huizen. De kinderen zijn weer veilig op skipiste begeleid door de ervaren skileraren die de Bi-unique’s weer door de sneeuw lieten glijden. 

 

Dit jaar konden de kinderen ook met Erik ( de vader van Floris) en met ons bestuurslid Arnold van der Steen mee skiën.

 

Ook was er gelegenheid om van Snoezeltheater Dot te genieten. Zij gaven weer 4 geweldige voorstellingen waar de kinderen opnieuw van genoten en zeker het scheuren van de stukjes stof viel in de smaak. De dames Anke en Fanny van praktijk Whiteroses brachten de kinderen met de klankschalen helemaal tot rust en is zowel voor de kinderen als voor Anke en Fanny een feest van herkenning geworden.

 

De nieuwe snoezelbus uit Rotterdam is schitterend geworden. Annemiek en Laura hebben een hele nieuwe bus met nieuw interieur. De bus is speciaal ingericht voor mensen met een beperking die hierin kunnen spelen, maar ook tot rust kunnen komen. Natuurlijk is hier optimaal gebruik van gemaakt.

 

Het Huifbedrijden blijft ook een mooie uitdaging en belevenis voor vele kinderen. Dit jaar heeft de Vosjes zijn medewerking verleend aan de skidag, het leuke van deze huifbedden was dat ze met 2 huifbedden achter elkaar een grote ronde hebben kunnen rijden. Zo konden de ingedeelde groepen met begeleiders een leuke tocht met elkaar maken. Weer een hele nieuwe ervaring en beleving om dit met elkaar te doen.

 

Ook de klankschalen waren uiteraard weer aanwezig. 

 

Het lunch buffet dat was verzorgd, was weer geweldig, de kroketten waren niet aan te slepen. Ook de gesponsorde Danoontjes vonden gretig aftrek. Om te kunnen verschonen heeft Welzorg Breda 2 verstelbare bedden en een tillift neergezet, hier is ook veelvuldig gebruik van gemaakt.

 

Zonder onze vaste sponsors en donateurs kunnen wij als stichting niet bestaan. Daarom grote dank voor alle financiële steun, maar ook voor de steun in natura! Iedereen heel erg bedankt. Voor deze dag, bedanken we in het bijzonder:

 

Skidôme Rucphen

De alp restaurant Skidôme Rucphen

Danone Nederland

Emte Oudenbosch

Strootman Group Oudenbosch

Shell Pernis/Moerdijk

Welzorg Breda

 

Sponsors en Donateurs “Het Raakt U” Nogmaals dank dat we met elkaar dit hebben weten te realiseren. Hieronder kunt u nog een aantal foto’s zien van deze mooie dag.

Reactie schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  Bart Hollins (zondag, 05 februari 2017 20:04)


  Hello there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?

 • #2

  custom essay writing service (donderdag, 11 januari 2018 11:09)

  Your blog was really very helpful for me and I am very glad to have such a great blog to read. I was wondering that why these things were not in my mind before.

 • #3

  Good Job (maandag, 04 juni 2018 11:42)

  Your blog is cool and Your hunger is a mystery. Some days you eat what's on your plate and move on, while others it's like your stomach is an empty pit.

  http://www.cosjj.com/

 • #4

  https://direito.ufpi.br/blogs/post/Concurso-de-Professor-Substituto1/ (woensdag, 13 maart 2019 07:13)

  pleasant post, stay aware of this intriguing work. It truly regards realize that this point is being secured additionally on this site so cheers for setting aside time to talk about this!https://www.transducertechniques.com/through-hole-donut-load-cell.aspx

 • #5

  things to do in istanbul (donderdag, 28 maart 2019 11:16)

  I can't read articles online frequently, yet I'm happy I did today. This is exceptionally elegantly composed and your focuses are all around communicated. Kindly, absolutely never quit composing.https://onlybyland.com/things-to-do-in-istanbul/

 • #6

  cost of tree trimming (donderdag, 23 mei 2019 14:26)

  Im going to examine this. unwell be stubborn abet on lower back occurring. thanks for sharing. and with this text gives the mild wherein we will observe the realism. that is selected manageable one and gives indepth safety. thanks for this handy article...<a href="https://www.aaatreeserviceny.com/tree-trimming-guide-average-cost/">cost of tree trimming</a>

 • #7

  Resin Bonded Driveways (donderdag, 27 juni 2019 15:51)

  Its an incredible joy perusing your post.Its loaded with data I am searching for and I want to post a remark that "The substance of your post is amazing" Great work.

 • #8

  Resin Bound Gravel Driveway (donderdag, 27 juni 2019 16:35)

  best moving and packing in mumbai – Packers and Movers Mumbai provide best Packing and Moving services Mumbai to all india. We altercate with your things as we probably are sentient the estimation of your merchandise to you. All your tactile things are taken care so they don’t get broken. We utilize the best brilliant texture for pressing. We now not most straightforward care your merchandise however moreover help you in unloading it at the destiny. We ensure that the items don’t get damage in travel. We furthermore give protection to merchandise. This makes you guarantee the remuneration for the loss of the items. We also give you transporter of the distribution center in which you could keep the products. Stockroom supplier is helpful for people in putting the products at enormous. We’ve roomy stockroom that is helpful for putting the massive merchandise. We are handiest offer supplier for things moving however moreover for car transportation. We’ve specific impeccable protocol for the moving of engines. We meticulously bargain in engines and bicycles inside India.

 • #9

  out side wood boiler (zondag, 07 juli 2019 14:38)

  Its an incredible joy perusing your post.Its loaded with data I am searching for and I want to post a remark that "The substance of your post is amazing" Great work.<a href='http://www.outdoorwoodfurnaceboiler.com/Best-Outdoor-Wood-Furnace-PRINT.html'>out side wood boiler</a>