Het succes van de 6e Skidag

Het Bestuur van Stichting Het raakt u wil iedereen bedanken die heeft meegewerkt en heeft meegedaan aan de skidag. De 6e skidag is voor ons weer een succes geweest. De positieve geluiden van de dagverblijven Pompon, Willemijntje, Palet, Plataan en Pertoetie hebben ons nieuwe energie gegeven en het bewijs geleverd dat wij op de goede weg zijn. De 80 aanwezige kinderen hebben weer optimaal genoten van de medewerking van de skivereniging VGW uit Huizen. De kinderen zijn weer veilig op skipiste begeleid door de ervaren skileraren die de Bi-unique’s weer door de sneeuw lieten glijden. 

 

Dit jaar konden de kinderen ook met Erik ( de vader van Floris) en met ons bestuurslid Arnold van der Steen mee skiën.

 

Ook was er gelegenheid om van Snoezeltheater Dot te genieten. Zij gaven weer 4 geweldige voorstellingen waar de kinderen opnieuw van genoten en zeker het scheuren van de stukjes stof viel in de smaak. De dames Anke en Fanny van praktijk Whiteroses brachten de kinderen met de klankschalen helemaal tot rust en is zowel voor de kinderen als voor Anke en Fanny een feest van herkenning geworden.

 

De nieuwe snoezelbus uit Rotterdam is schitterend geworden. Annemiek en Laura hebben een hele nieuwe bus met nieuw interieur. De bus is speciaal ingericht voor mensen met een beperking die hierin kunnen spelen, maar ook tot rust kunnen komen. Natuurlijk is hier optimaal gebruik van gemaakt.

 

Het Huifbedrijden blijft ook een mooie uitdaging en belevenis voor vele kinderen. Dit jaar heeft de Vosjes zijn medewerking verleend aan de skidag, het leuke van deze huifbedden was dat ze met 2 huifbedden achter elkaar een grote ronde hebben kunnen rijden. Zo konden de ingedeelde groepen met begeleiders een leuke tocht met elkaar maken. Weer een hele nieuwe ervaring en beleving om dit met elkaar te doen.

 

Ook de klankschalen waren uiteraard weer aanwezig. 

 

Het lunch buffet dat was verzorgd, was weer geweldig, de kroketten waren niet aan te slepen. Ook de gesponsorde Danoontjes vonden gretig aftrek. Om te kunnen verschonen heeft Welzorg Breda 2 verstelbare bedden en een tillift neergezet, hier is ook veelvuldig gebruik van gemaakt.

 

Zonder onze vaste sponsors en donateurs kunnen wij als stichting niet bestaan. Daarom grote dank voor alle financiële steun, maar ook voor de steun in natura! Iedereen heel erg bedankt. Voor deze dag, bedanken we in het bijzonder:

 

Skidôme Rucphen

De alp restaurant Skidôme Rucphen

Danone Nederland

Emte Oudenbosch

Strootman Group Oudenbosch

Shell Pernis/Moerdijk

Welzorg Breda

 

Sponsors en Donateurs “Het Raakt U” Nogmaals dank dat we met elkaar dit hebben weten te realiseren. Hieronder kunt u nog een aantal foto’s zien van deze mooie dag.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Stichting Het Raakt U

Koos Veraartstraat 10

4652 AT Steenbergen (nb)

E-mail: info@hetraaktu.nl

Gun jij kinderen met een beperking ook een beter leven? Deel ons dan!