Eindbedrag Halve Marathon van Roosendaal is bekend

Het definitieve bedrag is uitgekomen op EUR 3.671,93. Vanuit de organisatie EUR 1.500,– en vanuit onze 10 lopers EUR 2.171,93. Een geweldig bedrag natuurlijk. Daarom willen we als bestuur van Stichting Het Raakt U allereerst alle lopers bedanken voor hun inzet. Alle sponsors voor hun donatie en uiteraard de organisatie van de Halve Marathon van Roosendaal voor het feit dat wij zijn uitgekozen als het goede doel en het beschikbaar stellen van twee gratis bedrijventeam plaatsen.

 

Heel erg bedankt en tot volgend jaar. Inderdaad, tot volgend jaar. We zijn namelijk de komende twee jaar wederom het goede doel bij deze loop.

 

Bestuur Stichting Het Raakt U.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Stichting Het Raakt U

Koos Veraartstraat 10

4652 AT Steenbergen (nb)

E-mail: info@hetraaktu.nl

Gun jij kinderen met een beperking ook een beter leven? Deel ons dan!