Bedankje van Susannadonk

Nadat we in contact zijn gekomen met “ stichting het raakt u” kon er gekeken worden naar een passende activiteit voor de jongeren van woonvoorziening Susannadonk. Omdat de leeftijden erg verschillen was dit moeilijk zoeken. Uiteindelijk een tussen oplossing gevonden. Een dagje sleeën op de skibaan in Rucphen en glowgolfen.

 

De penningmeester van “stichting het raakt u” kwam met dit idee. Passend bij verschillende leeftijden gaf hij aan.

 

De oudere meiden en jongens waren in het begin nog sceptisch. ‘ Ik ga geen sleetje rijden hoor!’. Maar naar eenmaal gezien te hebben hoe hard de sledes gingen konden ze niet wachten om er zelf ook in te zitten. De snelheid, de wind in het gezicht, de overgave om de ander te vertrouwen waren een groot succes. Éen van de oudste jongens gaf aan dat hij het wel vet zou vinden om over een heuveltje te gaan. Wat glunderde hij toen dit gebeurde.

 

Bedankt stichting het Raakt U voor een dagje plezier. De mogelijkheid voor deze doelgroep om met de gehele groep een leuke activiteit te doen was fenomenaal.

 

In het bijzonder onze grote dank voor Arnold van der Steen en Erik van Bergeijk. De aansluiting en de begeleiding jegens de cliënten hadden zij meteen door. De afstemming met de leeftijd en de verschil in sekse konden zij goed aanpassen waardoor de cliënten nog meer plezier beleefde aan de dag.

 

Suzannadonk

 

Bedankt Stichting het Raakt u namens de jongeren van Susannadonk!!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Wonderful Work (maandag, 04 juni 2018 11:59)

  Good site and thanks for your post! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written.

  http://www.cosjj.com/alice-madness-returns-steam-dress-cosplay-costumes
  http://www.cosjj.com/costumes/anime-costumes/yuri-on-ice
  http://www.cosjj.com/costumes/anime-costumes/sailor-moon
  http://www.cosjj.com/injustice-2-joker-cosplay-costumes-joker-cosplay-costumes

Stichting Het Raakt U

Koos Veraartstraat 10

4652 AT Steenbergen (nb)

E-mail: info@hetraaktu.nl

Gun jij kinderen met een beperking ook een beter leven? Deel ons dan!