Kerstpakketten voor de kinderen

Net voor de kerstdagen hebben we als bestuur ruim 250 kinderen blij gemaakt met een mooi kerstpakket. Ze zijn bezorgd op de dagverblijven: Het Willemeintje; De Pompon; Het Palet; De Plataan, Markiezaten (Petteflet), de Blauwe Kamer, een aantal kinderen van de Speelrots en de kinderafdeling Bergsestraat van S&L Zorg. Daarnaast zijn er nog pakketten bezorgd bij kinderen die niet op een dagverblijf zitten.

 

Op het Willemijntje hebben we kerstpakketten klas voor klas uitgedeeld. Geweldig om die hartverwarmende reacties van de kids te zien. Wat waren ze blij. Ze konden niet wachten tot thuis en gingen direct kijken wat er in de tassen zat. Erg mooi om die blije gezichten te zien.

 

Alle sponsoren die meegewerkt hebben, enorm bedankt. Op de overige dagverblijven, hebben de leidsters de pakketten uit mogen delen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Stichting Het Raakt U

Koos Veraartstraat 10

4652 AT Steenbergen (nb)

E-mail: info@hetraaktu.nl

Gun jij kinderen met een beperking ook een beter leven? Deel ons dan!