Koningsdag 2014 in Fijnaart en lopend vuurtje

De fietsers horen het startsein door Kees Ploeg die hiervoor op de hoorn mag blazen!

 

Stichting “Het Raakt U” is voor de allereerste Koningsdag als goede doel gevraagd voor de jaarlijkse rommelmarkt en bazaar van de PKN Fijnaart. Het was voor onze stichting een bijzonder mooie dag, waar wij van hebben genoten.

 

Het was de hele dag een gaan en komen van mensen die een steentje hebben bijgedragen bijv.  door mee te helpen om de bazaar en rommelmarkt tot een succes te maken, of door simpelweg mee te spelen met het rad van fortuin.  De opbrengst was voor de stichting een grote verrassing, namelijk € 1956,–.

 

Op de eerste plaats willen wij de organiserende commissie bedanken dat zij ons hebben uitgenodigd als goede doel. Wij willen iedereen bedanken die op zijn manier een financiële bijdrage heeft geleverd om uiteindelijk aan dit mooie bedrag te komen. Natuurlijk de vele sponsoren die aan deze dag hebben bijgedragen. En de mensen die ons hebben voorzien van koffie, soep etc.

 

Wij van Stichting “Het Raakt U” zijn trots dat wij ons tijdens de Koningsdag hebben mogen presenteren in Fijnaart. Het blijkt dat we nog niet erg bekend zijn. We hebben via deze dag  dan ook niet alleen een mooi bedrag geschonken gekregen, maar ook aan onze naamsbekendheid kunnen werken.

 

Niet alleen waren wij het goede doel van de Koningsdag, ook de commissie van het Lopend Vuurtje heeft aan ons gedacht.  Door heel Nederland zijn er zaterdag 7 juni  verschillende kerken te bezichtigen geweest. Ieder jaar wordt dit gedaan onder de naam het Lopend Vuurtje. De bedoeling van deze dag dat mensen per fiets de Pinkstergroet brengen aan de verschillende kerken in Nederland. Zo ook vanuit Fijnaart,  waar het vertrekpunt was vanuit de Jacobus de Meerdere kerk. De tocht bestond uit verschillende afstanden 35, 45, 65 en 120 km. De eerste zijn al om 8.00 uur vertrokken voor de tocht van 120 km de overige deelnemers zijn vertrokken tussen 9.00 uur en 10.00 uur de gehele tocht was gratis en in alle kerken was er wel een kop koffie, thee of iets hartigs te krijgen. Aan de deelnemers is gevraagd om een vrijwillige bijdrage voor stichting Het Raakt U te leveren. De deelnemers hebben met elkaar,  met gulle hand gegeven. De totale opbrengst was € 600,–. Iedereen die heeft bijgedragen op wat voor manier dan ook om dit bedrag samen te brengen, bedankt namens ons bestuur, maar vooral namens de kinderen met een beperking. U heeft er aan bijgedragen dat deze doelgroep opnieuw kan blijven genieten van de komende activiteiten.

 

Heeft u ons gemist tijdens deze dagen of wilt u nog meer informatie over onze  stichting dan kunt u kijken op onze site www.hetraaktu.nl  of op onze facebook pagina www.facebook.com/StichtingHetRaaktU alle informatie is hier te vinden. Ook zijn wij bereid om uw vragen over onze stichting te beantwoorden.

 

Omdat wij over het algemeen alleen dagverblijven benaderen en kinderen die bij ons bekend zijn, is het heel goed mogelijk dat u een kind kent, dat in aanmerking komt voor activiteiten die wij organiseren. Schroom dan niet om met ons contact op te nemen. Want wij zijn er voor alle kinderen met een beperking!

 

Nogmaals dank aan één ieder.

 

Namens het bestuur van Stichting Het Raakt U,

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Stichting Het Raakt U

Koos Veraartstraat 10

4652 AT Steenbergen (nb)

E-mail: info@hetraaktu.nl

Gun jij kinderen met een beperking ook een beter leven? Deel ons dan!